Om mig

Min interesse for kroppen og hvordan den fungerer startede med et job som kliniksekretær, hvor jeg arbejdede tæt med en masse dygtige behandlere og det inspirerede mig til at ændre kurs. 

Min rejse som massør startede med en solid grunduddannelse i massage på Dansk Akademi For Kropsterapi, hvor jeg fik en endnu større viden for kroppen, hvordan den virker og hvordan hænger sammen.

Min uddannelse som personlig træner tog jeg i 2022 på Træner Akademiet, for at få en bedre forståelse for kroppens bevægemønstre og fysiologi.
Med den viden kan jeg på bedste vis tilpasse min behandling til dine individuelle behov.

For at kunne tilbyde en virkningsfuld og effektiv ansigtsmassage, tog jeg i 2022 Lifting Gua Sha massage uddannelsen hos Mette Brandt. Det er en gammel kinesisk metode til at fremme blodcirkulationen og lindre spændinger og giver samtidligt ansigtet fornyet glød.

Som behandler møder jeg en masse forskellige, spændene mennesker på briksen. Så det at have en bred viden om kroppen og hvad der er godt for klienten skal også kunne implementeres hos klienten i den hverdag de kommer fra. 
Så for at kunne tilbyde dig ‘hele pakken’ med holistiske behandlinger, tog jeg i 2023 uddannelsen som vane-coach. 

Gode vaner og en sund livsstil går nemlig hånd i hånd – og nu kan jeg hjælpe dig med at få hul på de gode vaner og gøre dem til en fast del af din levevis.

Som behandler vil jeg blive ved med at udvikle mig, min viden og mine kompetencer. Min brede viden og holistiske blik på sundhed er din garanti for en personlig og virkningsfuld behandling. 

 

Jeg glæder mig til at se dig i min klinik i Hjerm. 

 

Mærk det. Føl den. 

 – Anne Agerskov