Personlig Træning

For dig som mangler et venlig skud i den rigtige retning

Bestil tid nu

Du får et forløb med et skræddersyet træningsprogrammer, sparring med svar inden for 24 timer og samtaler om kost og livsstil.

Til opstartssamtalen vil vi sammen dykke ned i mål, forventninger og finde den helt rigtige løsning til dig.

5 fordele ved træning:

  • Træning hjælper med at opbygge muskelmasse, øger styrke og forbedrer fleksibilitet, hvilket reducerer risikoen for skader og forbedrer kropsholdningen.

  • En aktiv livsstil bidrager til at opretholde en ideel vægt eller opnå vægttab, hvilket har positive effekter på din sundhed.

  • Træning frigiver endorfiner, der virker som naturlige stressdæmpere og hjælper med at reducere angstniveauer.

  • Regelmæssig træning kan bidrage til bedre søvnkvalitet, hvilket er afgørende for både din fysisk og mental sundhed.

  • Gruppetræning eller træningspartnere kan skabe sociale forbindelser, og øge motivationen for træning hos dig.

Med min baggrund som personlig træner og certificeret vane-coach, kan jeg lave et optimalt program der passer lige præcis til dig og din livsstil og lidt efter lidt være med til at ændre dine vaner. 

Cūra ved Anne Agerskov

Jeg er lægeeksamineret fysiurgisk massør med en solid baggrund inden for kropsterapi og babyterapi. Det er din garanti for en god, rar og effektiv massage, som fokuserer på din krops udfordringer.  

Som certificeret vane-coach giver jeg dig også nogle gode råd mede på vejen, så du kan undgå at møde samme udfordringer i fremtiden.

Udover at behandle i min egen klinik, er jeg tilknyttet Witt Care i Gødstrup som fysiurgisk massør, hvor jeg har en massage ordning for de ansatte og træner i EMS (Elektronisk Muskel Stimulering).

Book din behandling nu

Priser fra 300,-